APPARELLE'S LOCKDOWN SERVICES

 

WHAT'S APP SERVICE

 

Onze winkel is helaas gesloten, maar gelukkig kunnen we jullie nog steeds van dienst zijn! App ons naar onze winkel mobiel voor al je vragen, wensen, bestellingen en Click&Collect! Ons tel nr is: 06-44801829.

 

CLICK&COLLECT SERVICE

 

Je kunt gewoon je bestelling plaatsen op onze webshop. Vink bij het afronden van de bestelling 'ophalen winkel' aan. Je kunt van dinsdag t/m zaterdag van 12.00-16.00 uur je bestelling ophalen op Julianaplein 5. Hier staat een heerlijke cappuccino to go voor je klaar!

 

"VERRAS TAS" SERVICE

 

Vind je het leuk om een leuke tas vol met 'speciaal voor jou' uitgezochte items te ontvangen en thuis te passen? Dan is de VERRAS TAS wat voor jou!! Stuur ons een appje en vermeld je wensen! Wij maken een gezellige tas voor je en komen hem bij je thuis brengen!! (dit is alleen mogelijk als je in de omgeving woont, anders sturen we de tas naar je op) Ons tel nr is: 06-44801829

 

CADEAU SERVICE

 

Ook voor cadeautjes kun je ons appen! Kerstcadeaus, verjaardagscadeaus of verwencadeaus pakken we mooi in en bezorgen/versturen we naar het gewenste adres!

 

 

                       STAY SAFE & HEALTHY